top of page

Ons team

Ellen Huisman (53)

Dietist, Leefstijlcoach, Praktijkhouder

In 2008 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk Elfit. Daarvoor heb ik 12 jaar gewerkt als klinisch diëtist in het ziekenhuis van Emmen.

Wat ik het allerleukste vind aan mijn werk is dat je bezig bent met het verbeteren van de gezondheid van de cliënt.

Liever voeding als medicijn dan een echt medicijn!

Binnen ons team houd ik mij naast de reguliere zaken bezig met de voeding bij darmproblematiek. 

Ik ben geregistreerd FODMAP diëtist en ik blijf me verbazen over de regelmatig positieve uitwerking van dit dieet. Het is een moeilijk dieet, welke je in verschillende gradaties kunt toepassen. Ik heb hier inmiddels veel ervaring mee en ik verheug me altijd op het tweede gesprek met de cliënt.

Vaak krijg ik dan te horen dat de klachten zijn verminderd, super toch!

Ik heb feeling met het platteland, ik woon in Finsterwolde met mijn man en 2 dochters. De 3e dochter studeert in Utrecht.

Mijn spreekuurlocaties zijn: Huisartsenpraktijk Dr. Pet in Meeden, Huisartsenpraktijk Wedde, Fysiopraktijk Ton Schrantee in Winschoten en Huisartsenpraktijk De Uil in Emmen.

Ook werk ik soms met videobellen, dit kan een uitkomst zijn voor cliënten als ze verder weg wonen.

Kirsten Pot (34)

Dietist


Sinds 2014 ben ik afgestudeerd diëtist. Daarnaast heb ik ook de opleiding Sport en gezondheid afgerond. Gezondheid is een breed aspect en zowel voeding als beweging spelen hier een grote rol in. 

Samen met u probeer ik een afgestemd en persoonlijk advies op te stellen. Het wijzende vingertje heb ik zeker niet en ik probeer u op een positieve en professionele wijze te motiveren om uw leefstijl te veranderen. 

Ingrid Klok (31)

Dietist, Leefstijlcoach


Mijn naam is Ingrid Klok, in 2014 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanze Hogeschool te Groningen.

Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Elfit.

Ik heb spreekuur in Finsterwolde, Beerta, Winschoten en in Bad Nieuweschans.

Ik woon in Winschoten met mijn man en twee zoontjes. Ik ben opgegroeid in Wedde en ben dus bekend in de regio Oost-Groningen.

Ik vind het leuk om u te begeleiden en te motiveren op voedingsgebied. Samen met u kijken wat de mogelijkheden en verbeterpunten zijn vin​d ik een uitdaging. 

Ik zie u graag eens op het spreekuur!

Lauren Bijholt (26)

Dietist, Leefstijlcoach


In 2020 heb ik 8 maanden met veel plezier mijn eindstage gelopen bij Elfit.

In september 2020 ben in afgestudeerd als diëtist. Tijdens mijn studie heb ik ook mijn certificaat behaalt als sportinstructeur. Zelf ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden, in combinatie met hardlopen. 

Ik woon met veel plezier in de stad Groningen.

Tijdens Kirsten Pot haar zwangerschapsverlof heb ik voor haar waargenomen. Daarna ben ik bij Elfit in dienst gekomen, je komt mij tegen op het spreekuur in Winschoten bij Fysio Ton Schrantee, in Oldehove-Ezinge in Huisartsenpraktijk Reitdiep, in Gezondheidscentrum Bellingwolde en in Sellingen Huisartsenpraktijk

Dr. Oelen.

Daarnaast ben ik ook actief op de social media platformen van Elfit (Facebook en Instagram).

Het leukste aan diëtist zijn is het werken met verschillende cliënten met uiteenlopende ziektebeelden en hulpvragen. Ik vind het leuk om mensen te motiveren en ervoor te zorgen dat ze stapje voor stapje gezonder en fitter worden!  

Elfit Dieet en Leefstijl

Email: info@elfit.nl Tel: 06 52698790 


bottom of page